Lazovićeva 'stotka' u Jagodini!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.02.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Crvene zvezde, Darko Lazović, odigraće u Jagodini svoj stoti meč u crveno-belom dresu a partija koju je pružio u duelu sa Javorom garant je da će Čačanin na jubileju demonstrirati svoje nesporne fudbalske kvalitete.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najtrofejniji srpski klub i lider na tabeli Jelen Superlige u subotu gostuje Jagodini, u derbi meču 17. kola domaćeg šampionata.

Za Darka Lazovića, gostovanje u gradu na Belici imaće poseban značaj jer će Čačanin upisati svoju stotu utakmicu u crveno-belom dresu.

Činjenica da je od dolaska na "Marakanu" prvu sezonu proveo u klubu čekajući na priliku da zaigra, ali i povreda koja ga je na kraju prošle sezone odvojila od terena na više od pola godine, uticali su na to da Lazović već sada nema više od 150 utakmica na svom kontu.

Debitantski meč za Crvenu zvezdu Lazović je odigrao 12. septembra 2009. godine protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Jedanaest dana kasnije Lazović postiže svoj prvi gol u crveno-belom dresu, u pobedi Crvene zvezde nad Mladošću iz Apatina u šesnaestini finala nacionalnog Kupa rezultatom 6:1.

Četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom produžio je 2012. godine na još tri godine, ali je sezona 12/13 imala jako loš ishod za Čačanina.

"Večiti derbi" koji je odlučivao o tituli Lazović je završio u ranoj fazi nakon povrede kolena, odnosno kidanja ligamenata kolena.

Usledio je period oporavka koji je trajao više od pola godine, pa Lazović nije nastupao na takmičarskim mečevima za Crvenu zvezdu sve do prethodnog vikenda i prolećne premijere sa Javorom.

Utakmica koju je Zvezda dobila rezultatom 2:1 protekla je u znaku sjajne igre Darka Lazovića pa ostaje da se vidi da li će brzonogi krilni napadač uspeti da još jednom izraste u junaka na svom stotom nastupu za crveno-bele.

Ne propustite