Lečenje evropskih rana (19:00)

Autor: Boris Jovanović
subota 10.08.2013.
11:58
Izvor: Sportske.net

Partizan večeras protiv Partizana traži način da preboli eliminaciju od Ludogoreca, ali i popravi atmosferu pred duele sa Tunom. Gostima u sećanju superligaška premijera pre dve godine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan nema izbora, pobeda je pod obavezno već na samom startu, u Humsku stižu Pazarci koje je svojevremeno šampion isprašio na superligaškom startu, pre dve godine.

"Samo da se ne obrukamo", kažu gosti koji su krpili tim tokom leta i pokazali stare boljke kada je organizacija kluba u pitanju.

Ali, Partizan suzama ne veruje. Svesni su da će se suočiti sa bunkerom rivala.

"Moramo da probijemo odbranu Pazaraca, znam da će parkirati autobus, ali imamo snage da dobijemo meč. Defanzivni blok se razbija kretanjem, presingom, upornošću", kaže Vuk Rašović.

On ima zadatak da podigne tim posle eliminacije protiv Bugara, mešaće karte, u ekipu se vraća Volkov koji je pod evropskog suspenzijom, kao i Aksentijević. Obradović će posle odlaska Ivanova formirati partnerstvo u štoperskoj liniji sa Ostojićem.

Šćepović će na klupu, čeka da ode iz kluba, Kojić dobija šansu iz Mitrovića na početku.

Duel u Humskoj se igra od 19 časova, kupljena ulaznica ili sezonska karta vredi duplo, navijač će moći da povede dete na meč besplatno. Kako u Partizanu kažu to je nagrada za bodrenje protiv Ludogoreca.

Ne propustite