Leković i Voša blizu sporazumnog raskida saradnje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.01.2014.
21:58
Izvor: Sportske.net

Defanzivac novosadske Vojvodine Nikola Leković dobio je od Arbitražne kosmisije FSS dozvolu da napusti crveno-bele ali bi u petak sa klubom mogao da dogovori sporazumni raskid saradnje.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Arbitražna komisija FSS presudila je u korist Nikole Lekovića i dozvolila defanzivcu Vojvodine da napusti "Karađorđe" na štetu kluba.

"Komisija" je dala osmodnevni rok dvema stranama da postignu dogovor što bi, bar prema rečima mladog igrača, moglo da se dogodi u petak.


"Predložio sam da se raziđemo bez arbitraže, jer je moja inicijativa da odem. Videćemo šta će odlučiti klupska Uprava na sutrašnjem sastanku. Ja sam trenutno igrač Vojvodine i redovno treniram dok se sve to ne reši" rekao je Leković za "Novosti".

To znači da bi Vojvodina mogla da se obaveže da Lekoviću isplati dugovanja u nekom narednom periodu a da nekadašnjem fudbaleru Rada dozvoli da promeni sredinu.

Leković je u Vojvodinu došao prethodnog leta kao jedna od želja Marka Nikolića koji je po završetku jesenjeg dela sezone napustio "Karađorđe".

Ne propustite