Lekoviti Javor? (17.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 07.10.2012.
08:53
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion će lek za evropski poraz pokušati da pronađe protiv ekipe Javora iz Ivanjice koji u Humsku stiže bez bele zastave.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Utakmica u Rusiji presekla je crno-bele koji u poslednjih nekoliko prvenstvenih kola igraju jako dobro i efikasno.

Stoga i utakmica sa Javorom dolazi kao prilika da se izleče evropske rane i, nakon hladnog tuša u Kazanju, kao šansa za povratak na kolosek i odlazak na odmor u dobrom raspoloženju.

“Očekuje nas veoma važan meč. Javor je uvek neugodan rival i očekuje nas jedan izuzetno zahtevan duel. Poznato je da Javor igra čvrsto u odbrani, prekidi su im jača strana i Ivanjičani u svojim redovima imaju igrače koji će biti veliko iskušenje za našu odbranu.”, rekao je Vladimir Vermezović.

Javor u Beograd stiže nakon utakmice sa Crvenom zvezdom u kojoj je još jednom pokazao koliko je nezgodan tim. Ipak, trener Partizana veruje da će njegov tim uspeti uspeti da savlada i poslednju prepreku pred odlazak na pauzu.

“Hoćemo da ostanemo u vrhu, da sa minimalnom prednošću Crvene zvezde dođemo do derbija i odlučimo ko je bolji.”, ističe Vermezović.

Ekipa iz Ivanjice u Humsku stiže bez bele zastave, sa jasnom željom i namerom da se nadigravaju sa šampionom.

“Želja nam je da se predstavimo u što boljem svetlu. Bilo bi dobro da ponovimo igru protiv Zvezde, siguran sam da se na tom meču nismo istrošili i da ćemo uspeti da pružimo dostojan otpor šampionu.”, rekao je defanzivac Javora Marko Novaković.

Utakmica na stadionu Partizana se igra od 17 sati.


Ne propustite