Lepović i Stojanović postali "Ćurani"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2012.
17:29
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U prostorijama FK Jagodina, na stadionu pod Đurđevim brdom, danas je održana konferencija za novinare povodom promocije dvojice novajlija u redovima superligaša iz centralnog Pomoravlja.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodina je u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka bila prilično pasivna. Uglavnom su igrači tog kluba pronalazili nove sredine ili su fudbaleri koji su bili na pozajmicama vraćani u ekipu.

Očigledno je da su čelnici FK Jagodina čekali da vide kako će se završiti leto u "Evropi" pa su onda krenuli sa ostvarivanjem planiranih transfera.

Deo plave porodice danas su postali Slaviša Stojanović i Miloš Lepović. Stojanović je bivši igrač Smedereva, dok je Lepović u prethodnoj sezoni branio boje Radničkog iz Kragujevca.

Bivši kapiten Smedereva sa Jagodinom je potpisao dvogodišnji ugovor i na promociji poručio da mu pričinjava zadovoljstvo što će igrati za ekipu koja gaji velike ambicije pred početak naredne sezone.

"Dolazim iz FK Smederevo, sa predsednikom kluba Goranom Milanovićem ostvario sam dogovor, tako da sam potpisao dvoipogodišnji ugovor. Nadam se da ću se lepo uklopiti i dobro sarađivati sa trenerom Simom Krunićem. Čuo sam sve najbolje o klubu, ne bih ni došao ovde da se ne radi o jednom ozbiljnom klubu, kojem je cilj da juri Evropu i vrh tabele" rekao je Slaviša Stojanović.

Sa druge strane, Miloš Lepović, fudbaler sredine terena, igrao je za "komšijski" Radnički iz Kragujevca koji je u prethodnoj sezoni izgubio trku za "Evropu" od upornih Jagodinaca.

"Dobio sam ponudu FK Jagodina, ja to nisam želeo nikako da propustim i dogovorili smo se na trogodišnji ugovor. Po meni Jagodina je  jedna ekipa koja je sigurno u vrhu našeg fudbala, to su i dokazali prošle sezone. Mislim da je dobar tim i uopšte grad za afirmaciju mladog igrača i svakog fudbalera. Dokazaću opravdano poverenje i biti još bolji nego prethodne sezone" istakao je Lepović.

Jagodina je sa ova dva fudbalera dobila pojačanja koja će umnogome popraviti kvalitet ekipe a treći takmičarski susret u novoj sezoni, nakon dvomeča sa Ordabasijem u LE, Jagodina će odigrati na svom terenu 11. avgusta protiv Hajduka iz Kule.

Ne propustite