Libijac ostaje veran "Ćuranima"

Autor: Miloš Marković
sreda 03.10.2012.
13:04
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Libijski reprezentativac iz redova Jagodine, Mohamed El Monir, potvrdio je vernost svom klubu sa kojim je potpisao novi ugovor.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Dvadesetogodišnjak iz Libije, Mohamed El Monir, produžio je ugovor sa jagodinskim superligašem.

Popularni „Gadafi“, kako ga zovu najverniji navijači kluba iz Pomoravlja, potpisao je novi ugovor po kome će u Jagodini ostati do 2015. godine.

Pred odlazak na pripreme za kvalifikacionu utakmicu za Afrički kup Nacija, koju Libija igra sa Alžirom, El Monir, je istakao zadovoljstvo zbog potpisivanja novog ugovora sa klubom koji je njegova „druga kuća“.

„U Jagodini sam kao kod kuće.“

„Ovde me svi vole a i ja volim njih. Jagodina je veliki klub, mnogo veći nego što mnogi misle i odavde mogu da odem samo u neki klub zapadne Evrope, kaže El Monir. Hoću da u Jagodini igram standardno jer do sada nisam mogao stalno da igram zbog obaveza u reprezentaciji i čestih priprema. Moj klub i savez dogovorili su se da idem samo na utakmice reprezentacije kada su kvalifikacije za svetsko prvenstvo i Afrički kup tako da ću sada biti stalno u timu Jagodine ako se svidim treneru.“, na dobrom srpskom jeziku kaže ljubimac jagodinske publike. Za klupski sajt.

Mladi Libijac ima tek dvadeset godina, a već je reprezentativac svoje zemlje i kao jedini igrač iz Srbije je učestvovao na prošlom Kupu Afričkih nacija.

I pored toga, u srpskoj javnosti poznatiji je drugi fudbaler iz Libije, Partizanov Zabija. El Monir kaže da mu to ne smeta.

"Ovde je to tako. Ja samo mislim o sebi i svojoj igri. Drugi igrači i drugi klubovi u Srbiji me ne interesuju ja sam ja -El Monir. Napred Libija, papred Jagodina.“, zaključio je fudbaler Jagodine.

Ne propustite