Lider spreman da iznenadi i "Vošu" (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2012.
15:06
Izvor: Sportske.net

Lider na tabeli Jelen Sueprlige danas dočekuje drugoplasiranu ekipu domaćeg šampionata. Nije reč o Partizanu i Crvenoj zvezdi. Na "Karađorđu" se večeras sastaju Donji Srem i Vojvodina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Formalni domaćin današnjeg meča biće ekipa Donjeg Srema čiji stadion u Pećincima ne ispunjava uslove za igranje superligaških utakmica.

Tako će lider na tabeli dočekati Vojvodinu na njenom terenu pod svetlima reflektora. Sportski direktor Donjeg Srema najavio je da će ta ekipa pokušati da iznenadi Vojvodinu na njenom terenu čime bi bio nastavljen niz fantastičnih rezultata koji su Pećinčane doveli na čeli tabele.

"Donji Srem napreduje na svim poljima. To je razlog više da pozovemo ljubitelje fudbala na stadion "Karađorđe". Naša je želja da odigramo što bolje i nastavimo kontinuitet dobrih igara" rekao je Dragan Despotović.

U Vojvodini su svesni da će današnji meč biti specifičan zbog činjenice da gostuju na svom terenu ali obećavaju maksimalno ozbiljan pristup meču i ne potcenjuju novajliju iz Pećinaca.

"Donji Srem je ekipa koja zaslužuje respekt i da bismo došli do pobede igrači moraju da daju svoj maksimum. Naša filozofija je jasna, bez kalkulacija, igramo na pobedu" rekao je Zlatomir Zagorčić, trener Vojovidne.

Voša će na današnjem meču biti jača za Aleksandra Kataija koji se vratio u klub a prethodne nedelje u Novi Sad se vratio i golman Aleksandar Kesić.

Meč na "Karađorđu" jedini je koji se danas igra pod svetlima reflektora. Početak duela Donjeg Srema i Vojvodine zakazan je za 21 čas.

Ne propustite