Liga 1 - Krasin prvenac u trijumfu Bastije

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.10.2013.
22:22
Izvor: Sportske.net

Prvi meč devetog kola francuske Lige 1 završen je ubedljivim trijumfom Bastije nad Lorijenom koji je uveličan prvim pogotkom Miloša Krasića u dresu ekipe sa Korzike.

sc-bastia.net
sc-bastia.net

Povezane vesti

Fudbaleri Bastije upisali su treći trijumf u francuskoj Ligi 1 na otvaranju devetog kola tamošnjeg fudbalskog šampionata.

Ekipa sa Korzike dočekala je Lorijen i slavila rezultatom 4:1 (2:1) a duel dva tima obeležio je i prvi pogodak koji je Miloš Krasić postigao u dresu Bastije.


Domaći su već nakon četvrt časa igre imali dva gola prednosti ali je Kutade dao nadu Lorijenu da može barem do boda golom u 33. minutu prvog dela meča.

Nade Lorijena srušene su u 59. minutu kada je Miloš Krasić postigao treći gol za domaći sastav a svoj prvi od kada je pre nekoliko nedelja pozajmljen Francuzima od strane Fenerbahčea. Trijumf domaćih ubedljivijim je učinio Romarik u 80. minutu kada je postavio konačnih 4:1.

Bastija se ovom pobedom preselila u gornji deo tabele i trenutno se nalazi na devetom mestu sa 12 bodova, dok Lorijen ostaje na začelju, u zoni ispadanja, sa sedam osvojenih bodova iz devet utakmica.

Ne propustite