Litvanski 'plej' u Vršcu, hoće li Novak u Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.02.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net

Pitanje transfera Jovana Novaka u redove Crvene zvezde Telekom ponovo je aktuelizovano nakon što je Vršac angažovao litvanskog pleja koji bi u toj ekipi trebalo da popuni prazninu koja bi nastala ukoliko talentovani srpski reprezentativac krene put Beogra

kkvrsac.rs
kkvrsac.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Vršac daleko je od plasmana u Superligu Srbije a samim tim je aktuelizovano pitanje transfera Jovana Novaka u Crvenu zvezdu Telekom.

Krajem prethodne godine za Novaka su u trku ušli "večiti rivali" ali se Partizan povukao kada je shvatio da je Zvezda spremna da plati mnogo veći novac i klubu i igraču.

U Vršac je u četvrtak stigao litvanski plejmejker Mantas Mockevičiju (20) koji je sa klubom potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Radi se o momku koji je u dosadašenjem toku svoje karijere branio boje Lijetuvos Ritasa i Palange a sve su prilike da ga je Vršac doveo baš zbog toga što bi Jovan Novak trebalo da napusti klub po završetku takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

Zvezda je navodno spremna da realizuje Novakov transfer pred početak takmičenja u Superligi u kojoj će učestvovati četiri ekipe iz ABA lige i četiri prvoplasirane iz KLS.

Kako Vršac nije među kandidatima za mesto koje vodi u Superligu, Novak bi trebalo da karijeru nastavi u redovima vicešampiona Srbije i ABA lige.

Ne propustite