Liverpul - Moreno na korak od 'Enfilda'!

Autor: Vladimir Nestorović
petak 06.06.2014.
11:22
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji su preneli informaciju da je transfer levog beka Sevilje na korak od realizacije, i da bi veoma uskoro Španac mogao da postane novi fudbaler 'Redsa'!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

'Redsi' će u narednu sezonu ući sa ogromnim ambicijama, ako je sudeći po poslovanju kluba uoči prelaznog roka.

Povratak u Ligu šampiona označio je i potrebu za nekoliko pojačanja, već su stigli  Riki Lambert i Emre Čan, pregovara se i sa Adamom Lalanom, a čini se da je naredno pojačanje Alberto Moreno, povremeni reprezentativac Španije.

Levi bek Sevilje rešio bi na duži period problem sa ovom pozicijom u timu koji je nastao nakon povrede Hozea Enrikea, a koju je privremeno pokrivao Džon Flanagan.

Španski i britanski mediji tvrde da su pregovori između klubova završeni, Sevilja je pristala na ponudu od oko 22 miliona evra, a Moreno je potpisan na pet godina. U početnu ponudu bio je uključen i mladi Suso, ali čini se da Andalužani ipak preferiraju novac.

Moreno je ponikao u Sevilji, dete je kluba, a stigao je i do reprezentacije Španije, za koju je do sada odigrao tri susreta, međutim, neće biti među putnicima za Brazil. Za njega su interesovanje pokazali i Real Madrid i Barselona, ali kako stvari stoje, najbližije je selidbi u Englesku.

Dobar potez 'Redsa'?

Ne propustite