Ljudi, a da mislite malo na košarku?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.10.2012.
08:37
Izvor: Sportske.net

Sad se Makedonci plaše "Delija" i mole publiku da ne naseda na provokacije!?

mkd.md
mkd.md

Povezane vesti

MZT se pred duel sa Zvezdom u Jadranskoj ligi oglasio saopštenjem u kome izražava bojazan od nereda sličnim onima u Podgorici. Svesno gurajući pod tepih činjenicu da su "Varvari" utrčali na teren, Makedonci tvrde da treba očekivati provokacije i dolazak velike grupe navijača iz Kumanova, Niša i Vranja.

"Provokacije su počele pre dve nedelje kada je naša publika okvalifikovana kao rasistička", tvrde u Skoplju optužujući rivala za prljavu kampanju.

"Nemojte reagovati ni na kakve provokacije, biće prisutni čelnici ABA lige. Biće maksimalne mere bezbednosti, neće biti dozvoljeno da se unesu tvrdi predmeti, ali ni obeležja drugih klubova
", kaže se između ostalog u saoštenju.

Podsetimo, potpaljivanje vatre, najavljivanje huligana pred fudbalski meč Makedonije i Srbije je podiglo tenzije, a dobro je da u napadima na srpske navijače niko nije stradao, pre meča.

Zbog toga bi bilo verovatno malo pametnije da svi na Jadranu smanje tenzije, ne stvaraju zlu krv i poštede ljubitelje košarke tenzija i dokazivanja ovakve vrste kroz sport.

Regionalna liga je jedno od retkih kvalitetnih takmičenjima koje se može videti na prostorima bivše države, šteta bi bilo i to upropastiti...

Ili za neke i nije, ali nadajmo se da se oni neće pitati.

Ne propustite