Ljuljanje prolećne nade (14:00)

Autor: Boris Jovanović
subota 10.03.2012.
11:55
Izvor: Sportske.net

Zvezda jedino pobedom protiv Javora održava tračak nade da može da se vrati u borbu za titulu. Javor se uzda u svoj teren i činjenicu da teško gubi od crveno - belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Spartak je arhiviran, što reče Duško Tošić, igra se zaboravlja, ali će Zvezdi biti potrebno više kako bi osvojila bodove u Ivanjici.

Ne pribojavaju se crveno - beli toliko rivala.

"Teren je nešto manjih dimenzija, ali smatram da smo mnogo bolja ekipa", kaže Prosinečki koji neće puno menjati, jedino bi Milunović mogao da dobije šansu umesto Perovića, od početka.

"Ne volim da igram u Ivanjici", konstatovao je Tošić.

"Moramo da pobedimo, nemamo izbora u ovakvim mečevima", dodaje Bajković koji je jesenas sačuvao mrežu protiv Ivanjičana.

Zvezda je dobila 2:0, kao i prošlog proleća u Ivanjici, ali je Javor u prošlosti umeo da iznenadi Beograđane. Prvi put su igrali 2002. od tada su se "Beli" radovali i na "Marakani".

"Imamo milion motiva", poručuje Rade Veljović koji je dete Zvezde, a Odita bi da postigne gol u ime svojih "crno - belih" dana.

Luković i Silva propuštaju meč zbog kartona.

"Spremni smo, nismo klonuli duhom nakon poraza u Čačku. Imamo kvalitet da iznenadimo Zvezde", kaže za klupski sajt Filip Stanisavljević.

Utakmica u Ivanjici počinje u 14 časova, a tekstualni prenos meča možete da pratite na našim stranama.

Ne propustite