"Lokomotivom" na Maltu (18:30)

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.07.2012.
08:31
Izvor: Sportske.net

Partizan danas protiv Moskovljana vežba za evro start. Bilićev tim odlična provera, Vermezović od danas ne kombinuje, starteri na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Vermezović će danas biti u prilici da vidi mogućnosti svog tima. On je najavio da će igrači koje ima u glavi kao startere duela protiv Valete, danas biti na terenu u Slovenskoj Bistrici protiv Lokomotive.

Rusi su na deset dana od početka šampionata, imaju velike ambicije ove sezone, Slaven Bilić je doveden za trenera, za njim je stigao Čarli Ćorluka, a "Železničari" imaju za cilj mesto u vrhu.

Ambicije podgrejavaju imena poput Pavljičenka, Sičeva, Loškova, Obine, Samedova, Torbinskog...

"Bilo bi sjajno da zaokružimo sjajan boravak u Sloveniji i dobre rezultate protiv Lokomotive", rekao je "Sportu" Stefan Babović koji će početi meč i za koga je izvesno da je izborio mesto startera.

Inače, on se predomislio, kada je u pitanju odlazak.

"Iz Partizana mogu samo u veći klub", tvrdi Babović što znači da odlazak u Tursku otpada.

Trener Vermezović je zadovoljan onim što je ekipa pokazala na pripremama, hvali voljni momenat ekipe u duelima sa Videotonom i Šturmom, meč sa Lokomotivom je kruna.

"Najmanje 90% tima koji bude danas istrčao će biti starteri na Malti", potvrdio je Vermezović, koji ima još par dilema, pre svega na desnom beku, ali i između Lovrea i Saše Markovića u sredini...

Ne propustite