Lovernj se ''oštri'' za Hrvate!

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.09.2014.
23:00
Izvor: Beta

Posle pobede ''Trikolora'' nad Iranom, reprezentativac Francuske Žo Lovernj odmah je otkrio svoju želju da u osmini finala igra protiv Hrvatske.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Francuske rekao je danas da njegovom timu nije bilo lako da igra danas protiv Irana, jer je postojala mogućnost da ekipa ispadne posle prve faze na Svetskom prvenstvu.

"Bilo je zaista teško igrati protiv njih, jer je njima to bio meč godine. Imali smo loš početak i loš završetak utakmice, ali smo izmedju odigrali prilično dobro", rekao je Lovernj novinarima u Granadi.

Francuska je pobedila Iran sa 81:75 i tako obezbedila prolazak u osminu finala.

"Da smo izgubili ovu utakmicu i da Srbija pobedi Španiju, ispali bismo. Morali smo ovo da dobijemo, nije bilo dileme", rekao je Lovernj.

Francuski košarkaš je rekao da je tim generalno igrao dobro do sada u Španiji, kao i da bi voleo da se tim u osmini finala sastane s Hrvatskom.

"Dobro smo igrali, izgubili smo od Brazila dva razlike i od španije. Možda bi najbolje bilo da se sastanemo sa Hrvatima u osmini finala, čuo sam da oni imaju probleme, ali sva tri tima sa kojima možemo da igramo su dobri", rekao je Lovernj.

Ne propustite