LŠ - Partizan bi reprizu sa Portom (17.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.09.2012.
11:18
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Šampion Srbije pokušaće ovog vikenda da se izbori za plasman u grupnu fazu LŠ. Polufinalni meč kvalifikacionog turnira na "Banjici" crno-beli igraju sa Portom, ekipom koja je prošle godine bila poslednja prepreka za plasman u elitno takmičenje.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Za rukometnog šampiona Srbije predstojeća dva dana biće presudna za odlučivanje o tome da li će se ponoviti prošlogodišnji uspeh i plasman u LŠ.

Na kvalifikacionom turniru koji se igra na "Banjici" četiri ekipe boriće se za jedno mesto koje vodi u elitno takmičenje. Pored Partizana, učestvuju još Porto, Sloga i Lovćen.

Šampion Srbije polufinalni meč igra protiv Porta, ekipe sa kojom je prošle godine u direktnom duelu odlučivao o plasmanu u LŠ. Ovoga puta, pobeda bi bila prvi stepenik, a konačna odluka pala bi u nedelju.


"Prva utakmica sa Portom je najvažnija jer u slučaju poraza nema ništa od Lige šampiona. Verujemo da možemo ponovo da pobedimo Porto i opet se plasiramo u elitu. Preuzećemo ulogu favorita jer smo domaćini i igramo pred našim navijačima" rekao je trener Partizana, Aleksandar Brković.

Polufinalni susreti na programu su danas od 17, odnosno 19 časova i 30 minuta. Prvi će na teren Partizan i Porto a u drugom meču sastaju se Sloga i Lovćen.

Pobednici polufinalnih duela u nedelju od 19 časova i 30 minuta odlučuju o učesniku grupne faze Lige šampiona.

Najbolja ekipa na dvodnevnom kvalifikacionom turniru priključiće se Monpeljeu, Čehovkim Medvedima, Flensburgu, Ademar Leonu i jednoj ekipi sa vajld-kard turnira.

Ne propustite