LŠ prepuna Srba...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.09.2012.
17:05
Izvor: Sportske.net

Danas počinje takmičenje u rukometnoj LŠ u kojoj će i Srbija drugu godinu za redom imati svog predstavnika. Pored rukometaša Partizana u LŠ će ove godine nastupiti još 22 srpskih rukometaša koji će sa svojim klubovima krenuti u borbu za trofej.

rss.rs
rss.rs

Povezane vesti

Pored rukometaša Partizana, koji će drugu godinu za redom igrati u rukometnoj LŠ, Srbiju će u društvu rukometne elite predstavljati veliki broj naših internacionalaca koji nastupaju u klubovima širom Evrope.

Ukupno 22 rukometaša koja su rođena u Srbiji nastupaće za različite evropske klubove koji će u LŠ biti raspoređeni u četiri grupe.

Grupa A: Petar Đorđić (Flensburg), Đorđe Golubović (Ademar Leon) i Stefan Terzić (HSV).

Grupa B
: Momir Ilić i Marko Vujin (Kil), Uroš Vilovski i Živan Pešić (MKB Vesprem), Dejan Perić, Alem Toskić i Nemanja Zelenović (Celje PL), Milutin Dragićević i Dalibor Čutura (Konstanca).

Grupa C
: Dane Šijan (Silkeborg), Ivan Gajić (Gorenje), Rastko Stojković (Vive Targi Kelce), Darko Stanić i Tihomir Doder (Metalurg).

Grupa D: Aleksandar Stojanović (Kadeten Šafhauzen), Dimitrije Pejanović (Dinamo Minsk), Marinko Kekezović i Rajko Prodanović (Pik Seged), Bojan Skoko (Zagreb).

Srbija će pored rukometaša u najelitnijem društvu imati i dvojicu trenera, Aleksandra Brkovića (Partizan) i Vladana Matića (Celje PL).

Pored toga našu zemlju će predstavljati sudije i delegati.

Ne propustite