LŠ - Radnički "pomogao" Partizanu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.03.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca savladali su nemački Špandau u okviru osmog kola grupe "B" čime su direktno pomogli Partizanu da se nađe na završnom turniru Lige šampiona.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Kragujevački Radnički savladao je Špandau rezultatom 16:10 (4:3, 4:1, 3:4, 5:2) u okviru osmog kola grupne faze Evrolige čime je ekipa Uroša Stevanovića overila plasman na završni turnir sa prve pozicije u grupi "B".

Trijumf Kragujevčana direktno će uticati i na borbu Partizana za mesto na "fajnal-siksu" pošto je Špandau direktan rival crno-belih za poziciju na tabeli.

Jedan od najlepših detalja sa večerašnjeg susreta na bazenu SC "Park" viđen je na isteku prve deonice meča kada je Marko Štam sa pola terena matirao Radića.

Interesantno je da crnogorskom golmanu golovi sa distance postaju noćna mora jer je Denis Šefik nedavno sa celog terena savladao Radića i doneo trofej Crvenoj zvezdi u kupu Srbije.

Najefikasniji pojedinci u redovima Radničkog večeras su bili Filip Filipović i Boris Zloković sa po tri gola, dok su po dva puta pogađali Rozental, Damir Burić i Vedran Ćirković.

Ne propustite