Lučić: "Iskustvo najveća prednost Zvezde"

Autor: Beta Beta
subota 10.11.2012.
14:52
Izvor: Beta

Iskustvo košarkaša Crvene zvezde Diva biće najveća prednost tog tima u predstojećem 215. večitom derbiju, smatra Vladimir Lučić, kapiten KK Partizan mt:s.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Partizana Vladimir Lučić izjavio je danas da njegov tim u osmom kolu Jadranske lige očekuje teška i važna utakmica protiv ekipe Crvene zvezde Diva koja je sastavljena od dokazanih i iskusnih igrača.

"Očekuje nas vrlo teška i važna utakmica protiv Crvene zvezde, koja je sa velikim očekivanjima ušla u ovu sezonu. Tim im je sastavljen od već dokazanih i iskusnih domaćih i stranih igrača. Mi dolazimo posle teškog poraza od Bamberga u Evroligi, treba da nađemo snage da se vratimo mentalno i fizički i odigramo dobru utakmicu", rekao je Lučić na konferenciji za medije u Beogradu.

Partizan posle sedam kola vodi na tabeli Jadranske lige sa šest pobeda, dok Zvezda ima tri trijumfa i trenutno je na petom mestu.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 u beogradskoj hali Pionir, a domaćin će biti crno-beli.

Ne propustite