Lučić stigao u Valensiju

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.07.2013.
18:45
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji kapiten Partizana Vladimir Lučić doputovao je u Valensiju, gde će u narednoj sezoni braniti boje istoimenog kluba, člana španske Endesa lige.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Reprezentativca Srbije i sada već bivšeg kapitena šampionske ekipe Partizana dočekao je veliki broj španskih novinara, kojima je Lučić na aerodromu izneo svoje prve impresije o novom klubu i očekivanja od naredne sezone.

''Čuo sam dosta lepih stvari o Valensiji. Prvi put sam napustio zemlju i rodni grad, pa će mi Valensija biti prvi strani klub za koji ću igrati. Nadam se da ću ću ispuniti očekavanja i da ću pomoći svom novom timu da ostvari što bolje rezultate''
, istakao je Lučić.

On je španske novinare podsetio i na brojne trofeje koje je osvajao u dresu Partizana, pa veruje da je sada pravo vreme da se oproba u jačoj konkurenciji.

''Jedan od glavnih razloga mog dolaska u Valensiju je želja da se oprobam u najjačoj ligi Evrope. Osvojio sam 13 trofeja sa Partizanom, ali nadam se da sam sada napravio pravi izbor i da ću imati razloga za radost i u Valensiji'', dodao je Lučić, a za sada je još uvek neizvesno hoće li mu društvo u Valensiji naredne sezone praviti i Stefan Marković, koji je i dalje u pregovorima sa klubom oko nastavka saradnje.

Ne propustite