Lučić: ''Svaka čast Muti Nikoliću!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2012.
17:42
Izvor: Sportske.net, Sport

Iskusni srpski stručnjak analizirao učinak naših klubova u ABA ligi ove sezone i tom prilikom naglasio da je jedino Radnički napravio pomak, za šta najveće zasluge pripisuje svom kolegi Miroslavu Nikoliću.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Vladislav Lučić je u intervjuu listu ''Sport'' istakao da je učešće srpskih klubova u regionalnoj ligi ''neminivnost'', bez obzira na oprečna mišljenja koja se iznose u javnosti.

Kao neke od razloga Lučić je naveo mogućnost odigravanja jakih mečeva, ali i - plaćene troškove putovanja.

''U ovim kriznim uslovima, nije mala stvar kada su troškovi prevoza, hotela i službenih lica podmireni. Da li ste svesni da je mnogima problem kako platiti autobus i stići na utakmicu!?'', podseća Lučić.

Kad je u pitanju učinak ekipa, Lučić smatra da je većina učesnika stagnirala, ali ima i onih, koji su po njegovom mišljenju pokazali i napredak.

''Jedini koji su napravili manji pomak su podgorička Budućnost i naš Radnički. Podgoričani predstavljaju drugu državu, ali zato svaka čast mom kolegi iz Radničkog Muti Nikoliću! Ima onih koji misle 'lako je njemu, ima iskusan tim'... Pa ti igrači nisu imali karijere u pravom smislu, dok nisu kod njega zaigrali!'', uverava Lučić.


Ne propustite