Lučić u Valensiji: ''Buenos dias!''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.07.2013.
19:54
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji kapiten Partizana zvanično predstavljen u Valensiji, gde će braniti boje istoimenog španskog ptrvoligaša. Sjajna atmosfera na promociji, Lučić nagovestio da već pohađa časove španskog.

valencia basket
valencia basket

Povezane vesti

Po dolasku u Valensiju, gde ga je sačekao veliki broj novinara pre par dana, Vladimir Lučić je obavio lekarske preglede u novom klubu posle čega više nije bilo prepreka da ga španski prvoligaš i zvanično predstavi javnosti.

U obraćanju navijačima i prisutnim novinarima, Lučić ih je pozdravio na španskom, a zatim ipak nastavio svoj govor na engleskom jeziku.

Bivši kapiten šampionske ekipe Partizana ponovio je da dolazi u najjaču ligu u Evropi i izrazio nadu da će opravdati očekivanja ljudi u klubu.

''Želim da napredujem i maksimalno pomognem ekipi. Još uvek nisam razgovarao sa trenerom Perasovićem, ali ne brinem za moju ulogu u timu. Radiću ono što se od mene bude tražilo'', izjavio je između ostalog Lučić.

Inače, na promociji je viđen i transparent na srpskom jeziku: ''Dobrodošao u Valensiju, Luča'', čime su navijači već pokazali koliko cene srpskog asa.

Posle promocije, Lučić se vraća u Srbiju, gde treba da se priključi našem nacionalnom timu na startu priprema za EP.

Ne propustite