Lučić za "Sportske": "Mega za svaki respekt"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.02.2013.
23:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaša Partizana Vladimir Lučić kazao je nakon pobede nad Slobodom u Kragujevcu da je najvažnije da je tim sačuvao svežinu i da svi igrači spremni dočekuju duel sa Mega Vizurom koju će predvoditi Novica Veličković.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sa lakoćom su se plasirali u polufinale "Kupa Radivoja Koraća" trijumfom nad Slobodom iz Užica.

Kapiten KK Partizan bio je zadovoljan pobedom koju su crno-beli ostvarili u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća istakavši da je uvek teško igrati "unapred dobijene" mečeve.

"Uvek je teško igrati utakmice na kojima si apsolutni favorit na papiru. Mislim da smo ozbiljno shvatili protivnika i od prvog minuta smo se odlepili na dvocifrenu razliku i tu prednost držali do samog kraja" kazao je Lučić.

On je kazao za naš sajt nakon utakmice sa Užičanima da je najvažnije da se niko od igrača nije preterano umorio i da ekipa sveža čeka meč sa Megom u polufinalu.

"Najvažnije je da smo podelili minutažu i niko se nije preterano izmorio. Očekuje nas utakmica sa Mega Vizurom koja se pojačala reprezentativcem Novicom Veličkovićem i koja je ekipa za respekt. Mi idemo stepenik po stepenik i sledeći je Mega Vizura" kazao je Lučić za Sportske nakon meča u hali "Jezero".

Partizan će u subotu protiv Mega Vizure pokušati da se plasira u finale Kupa Radivoja Koraća gde brani trofej osvojen prošle godine u Nišu.

Ne propustite