Lučiću dosta neizvesnih završnica

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2013.
10:39
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Uoči odlučujuće utakmice za plasman na završni turnir, kapiten Partizana Vladimir Lučić naglasio je da crno-beli nikako ne smeju da dozvole da ponovo uđu u dramatičan finiš, koji je njegovu ekipu već dosta koštao u dosadašnjem toku sezone.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Porazom u Skoplju u prošlom kolu, košarkaši Partizana su doveli sebe u sutuaciju da im meč sa Solnokom u subotu u ''Pioniru'' bude presudan za plasman na završni turnir ABA lige.

Iako bi po položaju na tabeli Partizan trebalo da ima ulogu velikog favorita, poraz u Mađarskoj u prvom delu sezone svakako je velika opomena, pogotovo što ovog puta greške ne sme da bude.

Toga je svestan i kapiten crno-belih Vladimir Lučić, koji veruje da uz podršku sa tribina kakva je bila protiv Igokee Partizan može da ostvari cilj.

''Velika podrška sa tribina kod svih nas će proizvesti isto što je i u prethodnom meču sa Igokeom. Biće i stegnutosti u našoj igri, što je i normalno s obzirom na važnost meča, ali nadam se da ćemo se na vreme opustiti i na kraju zajedno radovati sa našim navijačima.

Ono što je veoma važno jeste da nikako ne smemo da dozvolimo da uđemo u neizvesnu završnicu, jer Solnok ima iskusne igrače koji dobro znaju kako da odigraju u takvim situacijama''
, poručuje Lučić.




Ne propustite