Luis Suarez je GLADIJATOR!

Autor: Miloš Marković
sreda 26.03.2014.
10:40
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers nahvalio je svog fudbalera, za koga tvrdi da mora biti uvrten u kandidate za nagradu za najboljeg fudbalera Premijer Lige.

Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire
Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire

Povezane vesti

Luis Suarez je u tekućoj sezoni u potpunosti uspeo da promeni svoju siku u javnosti, Urugvajac ima sasvim drugačiji imidž od 'kanibala', padavičara' i 'simulanta' kako su ga nazivali u prošlosti.

Promene u njegovom ponašanju na terenu su evidentne i Brendan Rodžers smatra da se upravo zbog toga Suarez ne sme zanemariti u kandidaturi na nagradu koju dodeljuje PFA, Udruženje profesionalnih fudbalera Engleske.

Otkako je odslužio kaznu zbog ujedanja Baneta, Urugvajac je drugi čovek. Miran, staložen, koncentrisan na igru i ponovo nasjeman, Luis Suarez je GLADIJATOR, smatra menadžer Liverpula.

„Nakon onogo nesrećnog incidenta, Luis Suarez se u potpunosti promenio. Ove godine je on prototip profesionalca, briljantan je. Kod njegove igre se to nije dovodilo u pitanje, ali vidljivo je da je popravio sve aspekte koji su mu se zamerali u prošlosti.“

„Lepo je što su ljudi dobili priliku da vide njegovu drugu stranu. On je skroman, ponizan momak koji postane gladijator kada zakorači na teren. Mi u ovoj zemlji umemo da cenimo istinske promene kod ljudi, volimo da nagradimo dobrotu i karakter, tako da bi zaista bilo sjajno kada bi na kraju sezone Suarez dobio nagradu za najboljeg fudbalera Engleske.“, rekao je Brendan Rodžers.


Ne propustite