Luis Suarez koncentrisan samo na igru – Ne čita novine, ne gleda TV, ne koristi internet...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 17.04.2014.
13:09
Izvor: Sportske.net

Kako bi se zaštitio od pritiska javnosti koja već uveliko Liverpul kruniše šampionom, Luis Suarez se povukao u 'ilegalu'.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Razvoj situacije na meču Mančester Siti – Sanderlend samo je pojačao važnost pobede Liverpula nad Građanima izvojevane u prethodnom kolu.

Prvenstvena trka u prvi plan izbacuje dvojac koji čine momci Brendana Rodžersa i izabranici Žoze Murinja, titula bi mogla i definitivno da bude rešena na Enfildu.

Ipak, do derbija ima vremena, nepredvidiva Premijer Liga naučila je Luisa Suareza da ne podleže euforiji.

Iako priznaje da bi bilo fantastično osvojiti titulu, Urugvajac o tome još uvek ne želi ni da pomišlja.

„Ne smemo o tome da razmišljamo. Nema svrhe gledati utakmice rivalskih timova ili razmišljati o tome šta bi moglo da se desi za nedelju ili dve. Nama je u mislima isključivo prva naredna utakmica.“, jasan je Suarez.

Urugvajac pokušava da se izoluje koliko je moguće, navijačima poručuje da ne brinu.

„Normalno je što navijači očekuju titulu i što se uzbuđuju. Kada izađem u šoping ili kada šetam sa porodicom i naletim na navijače koji mi prilaze sa pričom o totilu govorim im da ostanu mirni i da ne brinu. Mi igrači ćemo dati apsolutni maksimum da dođemo do trofeja.“

„Ipak, za nas igrače je najbolje da se ne upuštamo u te razgovore. Lično znam da mi je bolje da ne gledam TV, ne slušam radio niti da čitam na internetu o tome. Svestan sam situacije i bez toga. Bilo bi sjajno kada bismo osvojili titulu, ali o tom potom.“, ističe Luis Suarez.


Ne propustite