Lukač spreman za Hajduk

Autor: Filip Mitrović
četvrtak 01.03.2012.
15:27
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Oporavljeni golman "Romantičara" nada se dobrim partijama na proleće.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Golman OFK Beograda, Milan Lukač, zadobio je povredu u Antaliji. Na sreću svi na Karaburmi mogu da odahnu, jer ona nije teže prirode.

Ni sam Lukač se nije nadao ovako pozitivnom ishodu i biće u konkurenciji za meč prvog kola nastavka protiv kulskog Hajduka.

"U tom trenutku mi je prošlo najgore kroz glavu."

"Srećom samo je konstantovano istegnuće ligamenata kolena. Očekivali smo svi dugačku pauzu, ali zahvaljujući lekarskom timu, vratio sam se brzo na teren i spreman sam za prvo kolo."

"Kao i ja i ekipa je spremna za start proleća, tim se iskristalizovao i nazire se startnih 11, jedva čekamo da počne prvenstvo. Ne obećavamo ništa, ali znam da ćemo dati uvek 200 procenata svojih mogućnosti. Idemo iz utakmice u utakmicu i verujem da možemo dosta da napravimo. Prednost OFK Beograda leži i u tome da je sačuvana ekipa, da smo uigraniji, ali i da su nam se vratili igrači poput Purovića, Žeravice i Milića, koji su nam preko bilo potrebni." kaže Lukač.

Čuvar mreže OFK Beograda nada se i većem odazivu publike na Karaburmi u mečevima koji dolaze.

"Pozivam uvek navijače, mada znam i da su uvek uz nas. Nadam se da će ovog proleća Karaburma biti punija nego prethodne jeseni, ali nije samo ni do vatrenih pristalica, na nama je da ih rezultatima privučemo na tribine." zaklučio je Lukač.

Ne propustite