Lukajić: ''Odlazim ponosan, uvek ću biti uz Hemofarm''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2012.
21:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Željko Lukajić nije samo iznenadio novinare posle sinoćnje ubedljive pobede Hemofarma nad Krkom, kada je saopštio da podnosi ostavku, već i ljude iz uprave kluba, koji su tek od predstavnika medija saznali za ovu njegovu odluku.

kkhemofarm.rs
kkhemofarm.rs

Povezane vesti

Dan posle, Željko Lukajić otkriva da je o ostavci razmišljao još posle poraza od Crvene zvezde, ali da su ga tada igrači sprečili u toj nameri.

''Tada sam doživeo nešto prelepo, igrači su plakali, molili me da ostanem...'', otkriva Lukajić.

Ipak, u subotu ni ubedljiva pobeda posle duge serije poraza nije ga pokolebala u nameri da svoje mesto prepusti nekom drugom.

''Ja ću uvek biti uz Hemofarm, ali postoji trenutak, jedna granica kada osetite da zaista treba da se povučete. Isto bih uradio i da smo izgubili, ali mogu da kažem da sam ponosan što smo ostvarili osnovni cilj koji smo postavili, a to je opstanak u ligi. Mislim da će im trebati još jedna pobeda da ga i definitivno obezbede'', ističe Lukajić.

Čelnici kluba, zatečeni ovom odlukom, svakako još uvek nemaju novo rešenje, ali uveravaju da će se i to pitanje brzo rešiti.

''Neka se sve malo slegne, imamo dovoljno kvalitetnih trenera u klubu, sada nam je najvažniji meč sa Radničkim'', izjavio je direktor kluba Dušan Božović.




Ne propustite