Lukić: ''Biće bolje kad se kompletiramo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.02.2012.
22:10
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Prvi čovek Zvezde, posle današnje provere crveno-belih protiv Žiline, smatra da je za ovu faztu priprema ekipa Roberta Prosinečkog prikazala sasvim solidnu partiju. Očekuje bolja izdanja u narednim mečevima, o Asamoi još nema pravi utisak, veruje u Pašeka

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle današnjeg susreta Crvene zvezde i Žiline u Antaliji, koji su Slovaci dobili na penale, prvi čovek crveno-belih je u intervjuu za redstarbelgrade.info istakao da je njegov tim danas doživeo ''poraz koji ne boli''.

''Bilo je dobro, iako se vidi da još uvek nismo na novou kome težimo. Mislim da će biti bolje kad se kompletiramo. Danas smo bili bez Evandra, Kasalice, Borhe, Milivojevića... Sve su to igrači koji bi trebalo da budu nosioci naše igre'', istakao je Lukić.

I dok pomenutih igrača nije bilo u sastavu, priliku je dobio Natanijel Asamoa. O njemu Lukić još uvek nije izgradio jasan stav.

''Od njega još uvek očekujemo da prikaže ono što naš šef struke očekuje. Iskreno, još uvek nisam stvorio pravu sliku o ovom igraču, ali Prosinečki veruje da se radi o fudbaleru koji će u nekom periodu predstavljati pojačanje...'', dodao je Lukić.

Predsednik Zvezde prokomentarisao je i nastup Vinisijusa Pašeka.

''Vidi se da se radi o kvalitetnom igraču, ali i da nije dugo igrao. Dobro je što se vratio i verujem da će biti sve bolji kako pripreme budu odmicale'', konstatovao je predsenik crveno-belih.






Ne propustite