Lukić ima adute za kampanju?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.03.2012.
09:59
Izvor: Sportske.net

Vladan Lukić svestan da navijači traže dela umesto obećanja. Šta bi mogao da ponudi uz svoju kandidaturu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Klub je nedavno uradio reviziju poslovanja, brojke govore da dug nije smanjen, ali ni povećan što ukazuje da je Zvezda uspela da stabilizuje poslovanje.

Sigurno je da će aktuelna uprava igrati na kartu vrednosti tima koja je mnogo veća nego kada su u maju 2009. preuzeli vlast na "Marakani".

Ipak, najveći minus je nedostatak trofeja i to će morati da bude kompenzovano konkretnim potezima. Zvezdi je potrebna jača finansijska konstrukcija, ali ne u vidu obećanja već dela.

"Sport" piše da je u planu dovođenje još dva jaka sponzora, poput "Gazproma" i "Telekoma" i praktično bi sa tim potpisima u džepu Lukić garantovao bolju budućnost.

On će imati vetar u leđa i ruske kompanije, ali ta ulaganja su uz dugove nedovoljna da se stvori dovoljno jak tim i za domaći šampionat, da ne pričamo o Evropi.

Veći budžet bi značio mogućnost stvaranja jačeg tima, ukoliko jasno iznese svoju konstrukciju, tačnije sa novim sponzorima zatvori budžet i dovede ga na dvocifrenu sumu, Lukić bi imao veliki adut, a u drugi plan bi bio potisnut nedostatak trofeja koji su olako obećani, iako to nije bilo realno u trenutku kad je seo u fotelju.

Ipak, pomak je u drugim stvarima više nego vidljiv i to je tema koju će rukovodstvo crveno - belih pokušati da nametne na izborima.


Ne propustite