Lukićev "dan D"?

Autor: Boris Jovanović
subota 08.09.2012.
09:25
Izvor: Sportske.net

Vladan Lukić bi tokom dana mogao da se sastane sa Aleksandrom Vučićem. Za sada realnija varijanta da ostane u klubu, ali na nekoj drugoj funkciji. Sprečio rasprodaju ekipe ovog leta...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vladan Lukić je pod žestokim pritiskom, pogotovo posle odlaska Roberta Prosinečkog koji je svojim autoritetom iz igračkih dana, ali i statusom koji uživa kod navijača pokrivao mnoge probleme, pre svih one finansijske prirode.

To je praktično omča oko Zvezdinog vrata, silni dugovi nijednog trenutka nisu dali rukovodstvu bilo kakav manevarski prostor.

Lukić je kao prvi čovek na udaru, deo javnosti je jasan u zahtevu da ode, ali kako stoje stvari on neće tako lako prepustiti fotelju.

Danas bi trebalo da se sastane sa Aleksandrom Vučićem, razgovaraće se o situaciji u klubu i eventualnom povratku Dragana Džajića. U igri je i politika, Lukić ima podršku SPS - a, čiji članovi preovlađuju u upravi.

Zbog toga je najrealnija varijanta da Zvezda dobije novog predsednika ali da Lukić ostane u klubu. Sa kojom funkcijom, to se i ne nazire.

I pored lavine kritika, treba reći da je uspeo da sačuva tim, iako je to bio način da sebi kupi vreme. Naime, kako je otkrio vd sportskog direktora Vasilijević, u klubu je postojala dilema da li da se prodaju najbolji igrači, pre svih Lazović, Mijailović i Milivojević.

Nije tajna da su oni imali ponude, i da bi blizu deset miliona evra stiglo u kasu Zvezde za pomenuti trio.

"Lukić je presekao jer bismo značajno oslabili ekipu", prenosi "Sport" tvrdnje Vasilijevića koji je dodao da je klub imao i promašaja u prelaznim rokovima, ali da ih imaju svi, to je za fudbal normalna stvar.

U svakom slučaju, sigurno je da će Lukićeva sudbina biti u centru pažnje u narednim nedeljama...

Ne propustite