Lukićev poslednji vikend u Zvezdi...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 11.11.2012.
14:12
Izvor: Sportske.net, Sport

Naredne nedelje biće ozvaničene promene u Crvenoj zvezdi, Vladan Lukić se povukao, a neće biti vakuuma u vlasti, pošto njegovi saradnici preuzimaju kormilo...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Informacija koju je preneo "Sport" da je Aleksandar Antić u ime kluba razgovarao sa igračima i preneo im poruku da će jedan deo duga biti isplaćen naredne nedelje, pokazuje da je u praksi Lukić već preneo svoja ovlašćenja.

Kako saznajemo on će već tokom naredne nedelje i formalno raspisati izbore, a do imenovanja naslednika klub bi prema statutu vodio prvi čovek skupštine Svetozar Mijailović.

Operativno rukovođenje preuzeće komisija, a prvi među jednakima bi trebalo da bude upravo potpredsednik Aleksandar Antić. Ovaj političar bi u prelaznom periodu trebalo da ostalim saradnicima da pripremi izbore.

"Sport" piše da će se prvi čovek kluba birati neposredno, kao što je u maju izabran Lukić. Ono što se još zna je da u klubu naginju ka nekom poslovnom čoveku kao predsedniku, a ne legendi kluba, što automatski isključuje Dragana Džajića.

Rusi će imati mnogo veću ulogu kao generalni sponzor, ponovo se najavljuju značajnija ulaganja, ali kako smo i pisali, sačekajmo da vidimo. Prava adresa za ova pitanja je Petar Škundrić predsednik sportskog društva, koji je čovek od poverenja ove kompanije.

Pominje se i pozicija sportskog direktora, u kombinaciji sa Džajićem pominjan je menadžer Zoran Stojadinović koji je izjavio da je zainteresovan, ali da ni sa kim nije razgovarao, dok je ponovo u prvi plan izbio Nebojša Krupniković. Nekadašnji fudbaler crveno - belih je slovio i kao kandidat posle odlaska Ivana Adžića.

Stvari bi trebalo da se brže odvijaju do zimske pauze, kako bi Zvezda spremna dočekala i prelazni rok. Ono što se takođe zna je da će zimske pripreme biti obavljene na Kipru.

Ne propustite