Lukina poruka selektoru...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.10.2012.
14:47
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Fudbaler Rada, Predrag Luka, baš kao i čitav tim „građevinara“, igra sjajno u novoj sezoni. Pogotkom u poslednjem meču protiv Jagodine na odličan način se predstavio emisarima Bordoa, ali poslao poruku selektoru Mihajloviću.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

FK Rad je zabeležio novu pobedu u Jelen Super ligi.

Na Banjici je savladana Jagodina, minimalnim rezultatom 1:0 i golom koji je delo Predraga Luke, eksplozivnog fudbalera Rada koji oseća da je sazreo kao fudbaler, sazreo i za reprezentativni dres.

Dres Srbije je moj san!"

"Smatram da sam sveukupno sazreo za tu vrstu izazova. Ne bih da pravim reklamu preko medija. Želim da moja preporuka bude moj učinak na zelenom terenu. Znam da mogu bolje, a motiv mi nikada ne manjka. Moji saigrači znaju da sam uvek spreman da dam čitavih 100 posto svojih mogućnosti, a za reprezentaciju svoje zemlje i više od toga.“, rekao je ljubimac Radovih navijača koji je svoj pogodak, preko televizijskih kamera, posvetio supruzi.

„Pobednički gol protiv Jagodine posvećujem svojoj supruzi. Taj gol je plod prikaza celog tima i želimo da što duže prezentujemo igru sa početka prvenstva. Taktičke zamilsi šefa Marka Nikolića i njegovih asistenata Radenkovića i Smiljanića sprovodimo u delo na terenu ne želeći da prekidamo serijal uspešnih ostvarenja.“, kaže Predrag Luka, strelac četiri gola u 7 odigranih utakmica.

Odličnim igrama skrenuo je pažnju i evropskih klubova, pre svih francuskog Bordoa koji već duže vreme prati ovaj, kako ga i sami Francuzi opisuju, „fudbalski cunami“, izuzetno brzog i pokretljivog fudbalera koji odlično proigrava saigrače i sam učestvuje u postizanju golova.

Ne propustite