Majami - Marej preskočio Congu za duel sa Novakom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.03.2014.
22:01
Izvor: Sportske.net

Britanac Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Majamiju pobedom nad Žoom-Vilfredom Congom, tako da će odbranu trofeja nastaviti duelom sa Novakom Đokovićem.

Beta/AP Photo/Alan Diaz
Beta/AP Photo/Alan Diaz

Povezane vesti

Branilac trofeja na drugom Mastersu sezone plasirao se u četvrtfinale rutinskom pobedom nad Francuzom Žoom-Vilfredom Congom.

Britanac Endi Marej savladao je Congu rezultatom 2:0 (6:4, 6:1) za samo sat i 20 minuta borbe, pa će se u narednoj rundi takmičenja sastati sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.


U prvom setu duela sa Congom Britancu je bio dovoljan jedan brejk da dođe do prednosti, dok je u drugom tri puta oduzeo servis Francuzu i ostvario jedan od najboljih rezultata od trenutka kada se vratio na teren posle povrede leđa.

Da bi nastavio svoj put ka odbrani trofeja, Endi Marej moraće da savlada Novaka Đokovića, sa kojim je do sada igrao 19 puta i ima tri pobede manje od Srbina.


Duel četvrtfinala na Mastersu u Majamiju biće rimejk finala prošlosezonskog Vimbldona kada su se Marej i Đoković poslednji put susreli a Britanac ostvario najvažniju pobedu u karijeri.

Ne propustite