Makabi poslao izvinjenje Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2013.
18:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda saopštila u subotu da je na adresu kluba stiglo zvanično izvinjenje izraelskog Makabija zbog uvredljivog transparenta koji su navijači kluba iz Tel Aviva istakli tokom meča drugog kola Evrolige u četvrtak.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, ogromnim transparentom na kome je pisalo ''Mi smo Makabi, a ko ste vi j...te'', navijači Makabija pokušali su da ponize rivala, a to je u četvrtak bila Crvena zvezda.

Usledile su žestoke reakcije navijača crveno-belih, a onda i zvaničan protest Crvene zvezde.

Posle svega, nadajmo se da će se strasti ipak stišati posle zvaničnog izvinjenja koje su na adresu Zvezde uputili iz izraelskog kluba.

Saopštenje Makabija prenosimo u celini:

''Košarkaški klub Makabi Elektra Tel Aviv se izvinjava Crvenoj zvezdi ukoliko se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice u Nokija Areni prošlog četvrtka.

Transparent se nije direktno odnosio na košarkaše Crvene zvezde, ali u svakom slučaju naš klub želi jasno da stavi do znanja da taj transparent ni u kom slučaju na predstavlja stav Makabija ili duh našeg kluba.

Rukovodstvo kluba osuđuje ovakvo ponašanje navijača i preduzeće sve neophodne mere kako se ovako nešto ne bi ponovilo u budućnosti''
.

Ne propustite