Maksimović: "Jedva čekam da osetim huk s Marakane!"

Autor: Bojan Jovanovic
subota 18.02.2012.
11:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac Crvene zvezde Nikola Maksimović tvrdi da je povreda koju je zadobio protiv Horsena prošlost. Okreće se novim radnim zadacima i željno iščekuje dan kada će debitovati na čuvenoj "Marakani".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nikola Maksimović je u Crvenu zvezdu stigao iz Užica, a kako sam kaže, vrlo dobro se adaptirao na nove uslove.

"Sve je drugačije nego u Užicu. Veći je pritisak, a veći su i izazovi. Međutim, sve je lakše kad imate dobru atmosferu u klubu i kad te „starosedeoci“ prihvate na najbolji mogući način. Srećan sam što nosim crveno-beli dres", kazao je Maksimović.

Nikola Maksimović je zaradio povredu skočnog zgloba na utakmici protiv danskog Horsensa, međutim, vrlo brzo se oporavio.

"Povredio sam se protiv Horsensa. Pred kraj prvog poluvremena nagazio me je protivnički igrač. Noga mi je bila zagrejana i nastavio sam utakmicu sve do kraja prvog perioda igre kad je doktor procenio da je bolje da napustim igru. Nogu sam lečio dva - tri dana, a sad sam u normalnom trenažnom procesu sa ostatkom ekipe." rekao je Maskimović.

Trener Crvene zvezde insistira na tandemu Tošić - Maksimović.

"Najviše sam minuta odigrao sa Tošićem u zadnjoj liniji. Odgovara mi saradnja sa Duškom, upoznali smo se dobro i smatram da je to veliki plus za ovaj tim."

Nikola ne može da dočeka početak šampionata...

"Jedva čekam početak prvenstva. Želim da osetim čuvenu atmosferu na Marakani, a znam da neću imati tremu. Pobede u nastavku šampionata su naš imperativ", zaključio je defanzivac Zvezde.

Ne propustite