Maksimović odustao od tužbe

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2013.
19:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener golmana FK Crvena zvezda odustao je od tužbe koju je želeo da podnese zbog intervjua koji se pojavio u jednom dnevnom listu pošto se isti izvinio za nenamerno učinjenu grešku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U jednom dnevnom listu pojavio se intervju u kome trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović navodno lamentira nad statusom koji Zvezda ima u Superligi.

Maksimović je jutros najavio tužbu protiv tog lista ali je u toku dana stiglo izvinjenje i objašnjenje o čemu se zapravo radilo pa je popularni Maksa odustao od tužbe.

Taj dnevni list greškom je putem telefonskog razgovora obavio intervju sa osobom koja se predstavila kao Srđan Maksimović i to je izazvalo nesporazum ali je član stručnog štaba Aleksandra Jankovića prihvatio izvinjenje i izrazio zadovoljstvo što je nesporazum prevaziđen.


"Razumeo sam kako je došlo do zabune i spreman sa da povučem tužbu, jer sam shvatio da je došlo do nesporazuma. Nadam se da se ubuduće ovakve i slične stvari koje nanose štetu fudbalu i pojedincima koji rade u njemu više neće ponavljati" istakao je Maksimović.

Ne propustite