Malbašić: "Najteža utakmica u sezoni"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.03.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Strelac izjednačujućeg pogotka za Partizan u duelu sa Radničkim kazao je da je utakmica sa superligašem iz Niša bila najteža u kojoj je učestvovao od početka sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su prvi trijumf u prolećnom delu sezone u duelu 17. kola Jelen Superlige sa Radničkim iz Niša.

Crno-beli su slavili nakon preokreta (2:1) a strelac izjednačujućeg pogotka za Partizan, Filip Malbašić, izrazio je uverenje da je duel sa Radničkim bio najteži u tekućoj sezoni.

"Bila je ovo jedna od najtežih utakmica koju sam odigrao za Partizan u tekućoj sezoni. Radnički je pokazao da se radi o kvalitetnoj ekipi ali smo i mi dokazali da smo se dobro spremili i da umemo da se vratimo u utakmicu kada gubimo, iako je bilo jako teško" rekao je strelac prvog Partizanovog gola.

Ekipa Marka Nikolića gubila je od 9. minuta pa je trijumf dobio na značaju a Malbašić je priznao da je i rezultat iz Jagodine uticao na to da igrači sa grčom počnu današnji meč.

"Činjenica da je Zvezda pobedila dovela je do toga da uđemo sa grčem u meč, što se videlo po primljenom golu, ali mislim da smo pokazali koliko smo ozbiljna ekipa načinom na koji smo se vratili u utakmicu" dodao je Malbašić.

Na današnjoj utakmici navijači Partizana imali su priliku da vide i nove, crno-bele, stolice a Malbašić se zahvalio onima koji su došli na podršci.

"Hvala navijačima koji su nas bodrili do poslednjeg minuta, ovo je bez premca bilo najbolje navijanje u tekućoj sezoni jer nas je ceo stadion nosio i davao nam energiju tokom čitave utakmice" zaključio je Malbašić.

Fudbaleri Partizana narednu utakmicu u Jelen Superligi igraju 8. marta protiv kragujevačkog Radničkog.

Ne propustite