Malbašić ne da titulu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.02.2014.
18:51
Izvor: Beta

Fudbaler Hofenhajma koji igra na pozajmici u Partizanu poručio je da su crno-beli mnogo kvalitetniji od Crvene zvezde i da nema razloga da titula i sedmu godinu za redom završi u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Filip Malbašić rekao je danas da misli da je njegova ekipa mnogo bolja od Crvene zvezde i da će osvojiti sedmu uzastopnu šampionsku titulu.

"Zvezda već šest godina nije osvojila titulu i sigurno da je svi u tom klubu jedva čekaju, ali mislim da smo kvalitetniji i da ćemo na kraju prvi proći kroz cilj. Nećemo im dati titulu, mislim da smo mnogo bolja ekipa", rekao je Malbašić agenciji Beta.

Partizan je jesenji deo sezone Superlige završio s bodom više od "večitog" rivala, ali je u prvom prolećnom kolu igrao nerešeno sa Novim Pazarom, Zvezda je pobedila Javor i preuzela lidersku poziciju.

"Nismo očekivali kiks odmah na početku, vredno smo radili i dobro se spremali za to, znali smo da će biti teško, ali smo mislili da ćemo odigrati mnogo bolje. Nismo prikazali igru kakva se od nas očekuje, ali mislim da ćemo se protiv Radničkog prikazati u drugom svetlu", kazao je Malbašić.

Partizan u 17. kolu JSL dočekuje Radnički iz Niša na stadionu u Humskoj koji je tokom zimske pauze poprimio novo ruho postavljanjem crno-belih stolica.

Ne propustite