Malbašić: "Svako ide na bod protiv Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.03.2014.
23:21
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Partizana, Filip Malbašić, siguran je da duel sa Radom neće moći da se završi kao onaj u Kragujevcu jer će "Građevinari", baš kao i većina ostalih klubova kada igra protiv Partizana, želeti da ostanu nesavladani.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije u nedelju gostuje ekipi Rada čije su interese nekada zastupali igrači i trener koji sada vode Partizan ka novoj tituli.

Među bivšim "Građevinarima" koji sada nose crno-beli dres nalaze se Nemanja Kojić, Predrag Luka i Filip Malbašić, a tu je i trener Marko Nikolić.

Filipu Malbašiću u sećanju su ostale utakmice koje je kao fudbaler Rada igrao protiv crno-belih, posebno jedna od onih koja je završena ubedljivom pobedom Partizana.

"Sećam se da smo tada ušli u utakmicu otvoreno, napali smo Partizan, za šta smo kažnjeni ubedljivim porazom" kazao je Malbašić.

Iz sadašnje perspektive, Malbašić bi voleo da njegov nekadašnji klub ponovi grešku ali sumnja da će tako biti.

"Bilo bi dobro da tako bude i sada, ali ne znam da li će, jer u Srbiji 80 odsto ekipa protiv nas igra sa namerom da osvoji jedan bod. Kako god Rad izgledao na terenu naše se zna, moramo da idemo na tri boda" rekao je Malbašić.

Krilni napadač Partizana postigao je dva gola na poslednje dve utakmice čime je samom sebi podigao samopouzdanje pred nastavak sezone.

"Znače mi dva postignuta gola protiv Nišlija i Kragujevčana. I meni kao i ostatku ekipe ti golovi olakšavaju posao na terenu, nekako smo rastrčaniji, sve funkcioniše bolje" zaključio je Malbašić.

Duel Rada i Partizana u 19. kolu JSL igra se u nedelju na Vračaru sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite