Maljković: "U Kupu nema lakih protivnica"

Autor: Miloš Marković
petak 22.02.2013.
13:59
Izvor: Sportske.net, SEM

Trener košarkašica Partizana Marina Maljković rekla je posle plasmana ‘crno-belih’ u polufinale Kupa Milan Ciga Vasojević da njene izabranice i dalje čeka težak put do trofeja.

SEM
SEM

Povezane vesti

Šampionke Srbije su na startu finalnog turnira u Lazarevcu slavile protiv ‘večitog’ rivala Crvene zvezde sa 77:62 i u borbi za finale sastaće se sa Vojvodinom, koja je pobedila Šabac sa 87:60.

"Pre početak finalnog turnira sam rekla da nema favorita ni u jednoj utakmici i to mislim i dalje. Svi dobri timovi su izborili plasman na turnir i nema sigurnih pobeda. Što se nas tiče, trening u danu pauze će nam poslužiti za određene korekcije i ukoliko ih popravimo ja ću biti zadovoljna.", naglasila je Maljkovićeva.

Ona se posebno osvrnula na podršku koju su ‘crno-bele’ imale na svom prvom meču u Lazarevcu.

"Zahvaljujem se navijačima Partizana, koji po ko zna koji put nisu štedeli grla i dlanove. Poslali su prelepu sliku ambijenta u ženskoj košarci, gde se podržava svoj tim, a ne vređaju rivalke.", istakla je Maljkovićeva.

Košarkašice Partizana u petak imaju slobodan dan, a u subotu od 17 časova igraju sa Vojvodinom.

Drugi meč polufinala na programu je dva i po sata kasnije, a sastaće se pobednici duela između Radivoja Koraća i Radničkog, odnosno Vršca i Jagodine.

Finale je zakazano za nedelju od 18 časova.

Ne propustite