Maljković: "Žreb težak, hrabro na svakog rivala"

Autor: Beta Beta
petak 21.09.2012.
20:16
Izvor: Beta

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije istakla je da sreća nije bila naklonjena našoj selekciji na današnjem žrebu za EP ali da će njene izabranice hrabro krenuti na svakog protivnika.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković rekla je danas da je njen tim došao u tešku grupu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali da se neće plašiti nikoga.

"Teška grupa. U prvoj fazi se sastajemo sa dva tima sa Olimpijskih igara u Londonu. Mi ćemo, kao i uvek, poštovati svakog protivnika, ali se nikoga nećemo plašiti. Dobili smo i vrlo teške timove u grupi sa kojom treba da se ukrstimo u drugoj fazi", rekla je Marina Maljković.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije takmičiće se u Trelazu u grupi "C" Evropskog šampionata naredne godine u Francuskoj protiv selekcija Letonije, Velike Britanije i olimpijskih vicešampionki Francuskinja, odlučeno je današnjim žrebom u Parizu.

Ako Srbija bude među prve tri, plasiraće se u Grupu "F", sa tri prvoplasirana tima iz grupe u kojoj su Češka, Hrvatska i Belorusija.

Po prva četiri tima iz novoformiranih grupa plasiraće se u četvrtfinale koje se igra u Orsijeu.

Evropsko prvenstvo za košarkašice biće održano od 15. do 30 juna naredne godine u Francuskoj.

Ne propustite