Manga obeležio ''trijagonal''...

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.02.2012.
16:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crno-beli na današnjem treningu odigrali ''trijagonal'', podeljeni u tri ekipe. ''Plava'' ekipa trijumfovala, najupečatljiviji utisak ostavio David Manga.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant je svoje igrače podelio u tri ekipe - ''plave'', narandžaste'' i ''zelene'', koje su se međusobno sastajale, a najuspešniji su bili ''plavi'' u sastavu: Radiša Ilić, Miljković - Ninković, Rnić, Lazevski, Smiljanić, Vukić, Manga, Dijara.

Oni  su najpre pobedili "narandžaste" (Stojković, Stanković, Ostojić, Saša Marković, Babović, Ninković - Jojić, Saša Ilić, Eduardo) rezultatom 3:2, iako su njihovi rivali vodili sa 2:0 golovima Eduarda i Saše Markovića.  Međutim, Dijara, Miljković i Manga doneli su pobedu ''plavima''.

Zatim su ''narandžasti'' deklasirali ''zelene''  (Petrović, Anderson, Aksentijević, Volkov, Kamara, Tomić, Babić, Lazar Marković)  sa 7:2, a odluka o pobedniku turnira pala je posle duela ''plavih'' i ''zelenih''. ''Plavi'' su slavili sa 3:1, a sva tri gola za pobedničku ekipu postigao je David Manga. Počasni gol za ''zelene'' postigao je Tomić iz penala.


Ne propustite