Maradona kakvog dugo nismo videli!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.01.2014.
22:35
Izvor: Sportske.net

Argentinski "otac fudbala", "Božja ruka" i nepopravljivi ekscentrik čestitao je svima Novu Godinu a snimak na kojem pokazuje svoje trbušnjake mnoge će iznenaditi i podsetiti na dane kada je harao fudbalskim terenima.

calciomercato.com
calciomercato.com

Povezane vesti

Dijego Armando Maradona poželeo je svojoj porodici i fanovima sve najbolje u Novoj godini video porukom koja će mnoge ostaviti bez daha.

Imajući u vidu sve što se Maradoni događalo nakon završetka fudbalske karijere, tu se posebno misli na zdravstvane probleme izazvane korišćenjem narkotika, pojava "Božje ruke" u "novom ruhu" izaziva čuđenje.

Maradona je u video poruci čestitao praznike svojoj porodici i fanovima a potom je podigao dres Argentine i pokazao svoju figuru obraćajući se onima koji mu ne misle dobro u njemu svojstvenom maniru.

"Svim onima koji me komentarišu želim da poručim da ovo nije fotošop, nema fotošopa, okej?" rekao je Maradona pokazujući svoj stomak a potom opsovao one koji tvrde suprotno.

Dijego je na taj način želeo da pokaže kako Novu godinu dočekuje u sjajnoj formi a posle svega što je prošao mora mu se odati priznanje na sadašnjem izgledu.

Ne propustite