"Marakana" kao lek...

Autor: Beta Beta
petak 19.10.2012.
13:12
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da su njegovi fudbaleri posle reprezentativnih obaveza potpuno okretnuti utakmici devetog kola Super lige Srbije protiv BSK-a iz Borče.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon turbulentne reprezentativne pauze, Aleksandar Janković ističe da su njegovi momci maksimalno koncentrisani na domaće prvenstvo.

"Igrači su, pre svega, profesionalci. Rezultati sa reprezentacijom su nekada dobri, a nekada loši, ali mentalno smo sada svi okrenuti klupskim obavezama", rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

"Poznato je da je najjači utisak uvek onaj poslednji, a naš je bio loš - poraz u Subotici od Spartaka sa 3:0. Zato želimo da se vratimo na pobednički put i sa nestrpljenjem čekamo utakmicu", dodao je on.

Janković je istakao da poštuje BSK jer je to ekipa koja igra nespecifično za srpski fudbal.

"Poštujemo BSK koji igra na nespecifičan način za srpski fudbal, to je pohvalno. Ništa ne prepuštamo slučaju, bilo da igramo sa Bordoom ili BSK-om. Pauza koju smo imali koristila nam je da se malo razbistre misli, pretrpeli smo kritike kojih je bilo dosta, ali su bile i zaslužene. Verujem u ove momke i mislim da će reakcija biti prava", istakao je Janković.

Trener Zvezde je kazao da je neizvestan nastup Darka Lazovića za sutrašnju utakmicu pošto se nalazi u stadijumu oporavka od povrede, dok će na golu stajati Aleksandar Kirovski umesto Bobana Bajkovića.

"Bajković dugo brani na visokom nivou, ali trenutno je u padu forme. Odlučio sam da šansu pružim Kirovskom, nema tu ništa dramatičnog, rotacija u timu biće sve do zimo", kazao je Janković.

Zvezda će dočekati BSK sutra u 19.00.

Ne propustite