Marić hvali ''Orliće'', Mitrović navijače na ''Karađorđu''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.05.2012.
20:11
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Dan posle velikog uspeha omladinske reprezentacije Srbije koja je izborila plasman na EP u Estoniji, selektor Zoran Marić poručuje da će na sve najbolje igrače računati na tom takmičenju i nada se razumevanju njihovih klubova. Dvostruki strelac Mitrović p

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor ''Orlića'' Zoran Marić naglasio je da je njegov tim ostvario veliki i zaslužen uspeh, a duel sa Rumunima okarakterisao je kao ''čudan''.

''Sve tri utakmice smo odigrali na visokom nivou. Moji igrači su dali svoj maksimum i ja im čestitam. Meč sa Rumunijom je bio čudan, igrali smo sjajno u prvih 20 minuta, ali lopta nije htela u gol. Ipak, kasnije je sve došlo na svoje mesto'', izjavio je Marić.

Posle plasmana na Evropsko prvenstvo postavlja se i pitanje da li će Marić moći da računa na najjači sastav, obzirom da će reprezentativci uveliko biti na pripremama za novu sezonu u svojim klubovima.

''Na sve igrače računam i verujem da će klubovi imati razumevanja'', poručuje Marić. 

Napadač Aleksandar Mitrović postigao je dva gola, oba sa bele tačke, a da je bio koncentrisaniji u završnici mogao je mrežu Rumuna bar još dva puta da zatrese.

Ipak, zadovoljan je ostvarenim rezultatom, a bez obzira na jučerašnji ''kratak spoj'' između Ninkovića i publike, Mitrović je zahvalio navijačima na podršci.

''Ušli smo u ovo takmičenje kao autsajderi, niko nam nije davao šanse, ali pokazali smo koliko možemo. Hvala i publici na 'Karađorđu', bili su sjajni, dali su nam dodatnu snagu. Mi se ovim ne zadovoljavamo, sledeći cilj je plasman na Svetsko prvenstvo'', poručio je Mitrović.

Ne propustite