Marić: ''Kritičari, gde ste bili pre EP?''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.07.2012.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektora omladinske reprezentacije Srbije Zorana Marića bole žestoke kritike kojima je ova selekcija, s njim na čelu, izložena posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Estoniji.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ono što Mariću najviše smeta jeste činjenica da ova selekcija nije imala podršku ni klubova, niti nadležnih u Savezu, koji bi uticali na klubove da svoje igrače stave na raspolaganje reprezentaciji.

On je u kratkom vremenskom periodu uspeo da koliko-toliko spremi igrače za ono što ih očekuje u Estoniji, ali pokazalo se da to nije bilo dovoljno.

''Ne znam gde su svi ti stručnjaci  bili kada smo se plasirali na EP. Niko od njih se tada nije javio da pohvali, da onda nešto pozitivno kaže.

Ali ne, svi su se od prvog dana ponašali prema ovoj reprezentaciji kao da njeno učešće na EP nije bitno! Imali smo samo sedam dana priprema,molili klubove da nam daju igrače...

I sad odjednom, posle tri poraza, postajemo strahovito važni, sada svi pričaju, kritikuju, imaju šta da kažu... Da smo zaista bili bitni, videlo bi se to pre nego što smo krenuli za Estoniju'',
poručuje selektor Zoran Marić.




Ne propustite