Marić: ''Ovako je poštenije...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.09.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Navikli smo na svakakva dešavanja u našem fudbalu, ali odluka Zorana Marića da posle samo tri dana od promocije na mesto trenera Spartaka podnese ostavku je redak slučaj čak i kod nas.

e-zemun.rs
e-zemun.rs

Povezane vesti

Sada već bivši trener Spartaka danas se oglasio u javnosti tim povodom, a iz onoga što je rekao, može se zaključiti da je ostavku nameravao da podnese još ranije!?!

Naime, on je navodno već posle prvog treninga sa ekipom shvatio da ne može da joj pomogne da izađe iz krize, ali je ostao još par dana, kako bi još malo razmislio o svemu...

Na kraju, zaključio je da je njegova odluka ''poštenija'', nego da je ostao duže na klupi Spartaka...

''Posle nekoliko treninga i jedne utakmice, procenio sam da nemam načina na koji bih mogao pomoći klubu. To sam uočio već posle prvog treninga, ali sam se nadao da je pomak ipak moguć.  Žao mi je, izvinjavam se upravi, igračima i pogotovu navijačima, ali smatram da je sa moje strane ovako mnogo poštenije nego da sam ostao u Spartaku'', konstatovao je Marić.

Narednih dana očekuje se i stav uprave kluba posle ovakvog postupka Marića, kao i promocija njegovog naslednika, koji će valjda ostati nešto duže...


Ne propustite