Marić: ''Teško nama ako sad ne bude bolje...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.07.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije uveren da njegov tim ne može da ponovi onako lošu partiju kao protiv Francuske na startu Evropskog prvenstva. Vraća se Ninković, sad Mitrović odrađuje suspenziju...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Posle debakla protiv Francuske, reprezentacija Srbije u preostale dve utakmice ima imperativ pobede ako želi u polufinale Evropskog prvenstva u Estoniji.

Rival u sutrašnjem meču drugog kola Grupe B je selekcija Engleske, koja je na startu remizirala sa Hrvatskom (1:1), a meč počinje u 16 časova i 30 minuta.

Za razliku od premijere sa Francuzima, selektor Zoran marić moći će da računa na Nikolu Ninkovića, ali ne i na Mitrovića, koji je zbog nesportskog gesta isključen protiv ''Trikolora''.

''Teško nama ako ne bude bolje nego protiv Francuske... Mislim da gore jednostavno ne možemo, ali i ubeđen sam da imamo kvalitet za znatno bolju partiju.

Neće biti lako ni protiv Engleske. Gledao sam njihov duel sa Hrvatskom, bilo je 1:1, a po propuštenim prilikama moglo je da bude i 4:4. Talentovani su, ali i mi imamo ogroman motiv da se pokažemo u boljem izdanju'',
poručio je selektor Marić.










Ne propustite