Marinović: ''Nek' igraju samo Zvezda i Partizan, mi smo seljaci iz Kragujevca!''

Autor: Beta Beta
subota 08.02.2014.
19:38
Izvor: Beta

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Marko Marinović burno je danas reagovao posle poraza od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i ironično dodao da bi u Srbiji trebalo da ostanu samo Partizan i Zvezda.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Iskusni plejmejker Radničkog je teško doživeo poraz i na kraju razgovora s novinarima je priznao da je jako emotivan.

"Mi smo seljaci koji dolaze iz Kragujevca da igraju u velegradu Beogradu... Igrao sam u FMP-u i Zvezdi i ja sam poslednja generacija koja je nešto osvajala, a da nije Partizan... Treba ugasiti košarku u Srbiji i da igraju samo Zvezda i Partizan. Ako je ovo put kojim treba da ide srpska košarka... ne znam čemu ovo vodi", rekao je uzbudjeno Marinović posle utakmice.

Radnički je večeras vodio do dva minuta pre kraja, ali je u napetoj završnici Zvezda preokrenula i pobedila sa 82:78. Marinović je kazao i da su "svi videli" utakmicu i način na koja je ona vodjena.

"Ne znam. Možda sam nervozan, jer ne volim da gubim", dodao je Marinović.

On je posle novinarskog pitanja precizirao čime je to ogorčen.

"Juče je utakmicu protiv OKK Beograda gledalo hiljadu ljudi, a Megu i Kosjerić...to niko ne dolazi da gleda. Ti momci igraju za 200-300 evra, entuzijasti su kao i mi u Kragujevcu. Nemamo ni loše rezultate u Evropi, predstavljamo Srbiju u najboljem svetlu. Ima nas 12 i kao borimo se...

Ako se borimo, da idemo na Kosovo. Ja sam nezadovoljan, mislim da je trebalo da pobedimo. Zvezda je evroligaška ekipa, a mi smo mala ekipa iz Kragujevca. Ako je ovo način da uđu u finale, neka im",
rekao je Marinović.

Bek Radničkog se malo pribrao na kraju i dodao:

"Ne mogu da verujem šta pričam. Nisam ni hteo da dođem na konferenciju".

Ne propustite