Marinović: ''Teško Zvezdi ako odigramo kako znamo''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2013.
21:15
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Iskusni plejmejker kragujevačkog Radničkog ceni svoj nekadašnji klub uoči subotnjeg derbija u Pioniru, ali isto tako veruje i da Kragujevčani mogu da nastave seriju pobeda iz prva dva kola.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Centralni događaj u ABA ligi tokom vikenda biće duel Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog, u subotu od 21 čas.

Zvezda je loše startovala, ali je ubrzo popravila utisak ubedljivom pobedom nad Igokeom. S druge strane, Radnički je odličnim partijama protiv Cibone i Širokog premašio očekivanja, ali ih najteži ispit svakako očekuje protiv Crvene zvezde.

Najavljujući taj susret, plejmejker Radničkog Marko Marinović je naglasio da je Zvezda jedan od glavnih favorita ove sezone za osvajanje trofeja, ali je uveren da ta činjenica neće uplašiti njegov tim i da će Radnički pružiti svoj maksimum.

''Zvezda je pre početka sezone dosta uložila u tim, imaju zvučna imena, ali to ne mora ništa da znači. Pitanje je još uvek kako će se svi oni uklopiti. Imaće prednost domaćeg terena, ali i pritisak imperativa pobede. 

S druge strane, i mi imamo jaku desetorku i motivisane juniore. Svako može da 'eksplodira' u narednoj utakmici, da bude igrač večeri. Ako nam rival dozvoli da odigramo kako znamo i umemo, mislim da će mu biti veoma teško, pa ko god da bude nasuprot nas'',
ističe Marinović.



Ne propustite